Varmepumpe

Næring og privat

Vi leverer, monterer og tar service av varmepumper både for bedrifts- og privatmarkedet. I all hovedsak velger vi å forhandle varmepumper fra Panasonic, men leverer også andre merker, feks Mitsubishi, dersom noen ønsker det.

For næringsmarkedet leverer vi varmepumper og kjøleuniter på hele Sunnmøre. Når det gjelder privatmarkedet har vi valgt å fokusere på områdene Sykkylven og Stranda. Har du ventilasjonsløsning fra oss og ønsker varmepumpe i tillegg så tilbyr vi selvsagt det.

Service

Varmepumper i private husholdninger bør ha service annethvert år slik at man sørger for at effektiviteten opprettholdes. Velger man bort dette vil man risikere at virkningsgraden på varmepumpen reduseres over tid. Vi anbefaler derfor alle våre kunder å tegne serviceavtale allerede ved montering slik at vi får oppfølgingen av varmepumpen inn i vårt system og kan ta ansvar for dette. Varmepumper i næringsmarkedet er ofte enda høyere utnyttet, så her anbefaler vi i utgangspunktet service hvert år.

Har du varmepumpe og ønsker utført en service på denne, eller ønsker du en fast serviceavtale, ta kontakt med oss. Klikk her

Montering

Montering tilbyr vi til fast pris for privatmarkedet. Våre montører er F-gass sertifisert (både Klasse 1 og Klasse 2). Klasse 2 sertifisering er påkrevd for montering av alle varmepumper i Norge (gassmengde opp til 3 kg). For anlegg med gassmengde over 3 kg er det påkrevd med sertifisering i Klasse 1.


Vi tilbyr:

  • Varmepumper
  • Kjøleuniter (til serverrom etc)
  • Service/serviceavtale
  • Montering

Kontakt oss for et godt tilbud!