Nyheter

Plato AS oppkjøpt av Bravida

Publisert: 26/11/2021 oppdatert: 26/11/2021
Plato inngikk 22. oktober 2021 avtale om salg av 100 % av aksjene til Bravida, og selskapet vil fra 1. november 2021 integreres i Bravida Norge AS.

– Dette oppkjøpet styrker ventilasjonstilbudet i Midt-Norge, og gjør at Bravida kan levere de tre største fagområdene og dermed tilby tverrfaglige helhetsløsninger til våre kunder i samme geografiske område, sier regiondirektør for Region Midt i Bravida Norge, Petter Storhaug.

– Det har vært en spennende reise hit, og jeg gleder meg til utviklingen og fortsettelsen videre som en del av Bravida, forteller nåværende daglig leder, eier og gründer av Plato AS, Odd Arne Rønes.

Fra før tilbyr Bravida både elektro og rør i Ålesund, og oppkjøpet av Plato vil bli en ny avdeling i Bravida som fortsetter fokuset på ventilasjonsmarkedet i Møre og Romsdal.

– Vi er svært glade for å gjennomføre oppkjøpet. Det vil bidra til at vi i Bravida vokser og når våre ambisjoner om å bli en ledende leverandør, også av ventilasjonstjenester, sier administrerende direktør i Bravida Norge, Tore Bakke.

Les hele pressemeldingen på nettsidene til Bravida Norge her: https://www.bravida.no/presse/pressemeldinger/2021/bravida-styrker-sin-posisjon-pa-sunnmore-og-komplementerer-fagtilbudet-med-ventilasjon-ved-oppkjop-av-plato-as/