Nyheter

Ledig stilling

Publisert: 06/12/2018 oppdatert: 10/12/2018

Plato AS ble etablert i 1987 og har sitt hovedkontor i Sykkylven. Vi har også en avdeling i Ørsta. Plato AS er i dag en av distriktets ledende leverandører av ventilasjonsanlegg og systemer for inneklima herunder varmepumper og industrifilter.

Som leverandør til både privat og næringsliv, leverer Plato AS anlegg tilpasset kundens krav til miljø og ventilasjon. Vi har egne blikkenslagerverksteder både i Sykkylven og i Ørsta. Plato AS har i dag 22 ansatte.

Vi er inne i en positiv utvikling med økende oppdragsmengde og er derfor på jakt etter flere dyktige medarbeidere.

Vår avdeling i Sykkylven har følgende ledige stillinger:

Montør ventilasjon

Vi ønsker oss en person som har erfaring innen montering av ventilasjonsanlegg, evt. annen relevant praktisk erfaring. Vi har oppdrag både lokalt og rundt omkring i distriktet. Det er derfor viktig med fleksibilitet og evne til å arbeide både alene og i team.

Medarbeider verksted

Vi er på jakt etter en «blikkenslager» som kan være en ressurs på verkstedet vårt. Vi har pr. i dag en fast stilling på verkstedet, men ser behovet for å utvide kapasiteten. Du vil få en variert arbeidsdag der møte med kunder, måltaking, produksjon for private, byggentreprenører og våre pågående prosjekt, vil være en stor del av arbeidsoppgavene.

Egenskaper:

Vi ønsker at du som søker er serviceinnstilt, arbeidsvillig og effektiv. I tillegg at du er positiv, omgjengelig, selvstendig og løsningsorientert. Du må kunne kommunisere på norsk da en stor del av våre oppdrag krever dette.

Vi tilbyr:

Du vil ha mulighet til å påvirke din egen arbeidssituasjon, og de rette personene vil ha gode utviklingsmuligheter.

Interesserte bes ta kontakt for nærmere informasjon med Odd Arne Rønes på

telefon 70 25 54 50/ 926 08 531.

Søknad med CV og attester kan sendes på e-post til: plato@plato.no eller pr. brev til

Plato AS, Bakkedamsvegen 13, 6230 Sykkylven.

Søknadsfrist 17. desember 2018