PLATO AS BLE KÅRET TIL ÅRETS FLEXIT PROFFPARTNER 2017

PLATO AS konkurrerte med 66 andre Flexit proffpartner-firma i Norge. Det nevnes blant annet at PLATO AS fronter Flexit på en fin måte i sitt område. Har godt omdømme og gode tilbakemeldinger fra kunder. Står for seriøsitet, kvalitet og profesjonalitet.
PLATO AS er veldig stolt over å ha blitt kåret til årets FLEXIT proffpartner 2017 og vil fortsette å være en god Flexit proffpartner i mange år.

oktober 2017
BOLIGMESSA 2017!
Vi er også i år å treffe under boligmessa 29.sept.-1.okt. 2017.
Sammen med representant fra våre leverandører ønsker vi dere velkommen til vår stand.
11/5-17
februar 2017
Vi Flytter! Vår avdeling i Volda flytter til Ørsta.

Etter mange år på Furene i Volda, har vi flyttet inn i nye lokaler i Industrivegen 24 i Ørsta.
Vi ønsker gamle og ny kunder velkomne inn i våre nye lokaler.

I denne forbindelse søker vi også etter fleire medarbeiderer. se ledig stillinger, under fana "om oss".


Juni 2015
Nå kan du få refundert penger for ettermontering av et balansert ventilasjonsanlegg.

Et balansert ventilasjonsanlegg er et viftesystem som leverer frisk renset luft og trekker ut brukt luft. Varme blir overført fra brukt luft til frisk luft i en varmegjennvinner, og ventilasjonskanaler fordeler den oppvarmede friskluften rundt i boligen via ventiler. På denne måten behøver friskluften normalt ikke ytterligere oppvarmning.

Du kan få refundert 25% av dokumentert totalkostnad, inkludert mva, maksimalt kr. 20.000,- når du ettermonterer et balansert ventilasjonsanlegg i en eksisterende bolig. Mer informasjon på Enova


desember 2014
FUSJON!

Plato AS fusjonerer det heleide datterselskapet Sun Vent AS inn i morselskapet. Fusjonen gjennomføres fra desember 2014.
Bakgrunnen for fusjonen er blant annet for å forenkle og effektivisere selskapsstrukturen. Sun Vent AS vil formelt opphøre som juridisk enhet.
Vår avdeling i Volda vil holde til i Furene som før.
For våre kunder, leverandører og øvrige samarbeidspartnere understreker vi at fusjonen ikke vil få vesentlige konsekvenser utover de rent formelle/juridiske endringene som fusjonen innebærer.
PLATO AS vil i praksis ha de samme ansvars- og myndighetsområder som tidligere, og vil jobbe for å følge opp våre kunder og øvrige samarbeidspartnere på en minst like god måte som tidligere.
Fakturaer og annen korrespondanse sendes til:
PLATO AS
Bakkedamsvegen 13
6230 Sykkylven

Ved spørsmål, ta kontakt.